Valentina Ahlavuo #156, perushelsinkiläinen media-alan pienyrittäjä

Toimin yrittäjänä ja kansainvälisenä journalistina. Yrityselämän tuntemus ja laajat kansainväliset yhteydet antavat minulle hyvän näkökulman politiikan tekoon.

Olen helsinkiläinen pienyrittäjä Valentina Ahlavuo, #156. Ehdokkaana eduskuntavaaleissa.

Vaalien jälkeen tulevina vuosina Suomessa ja Helsingissä tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Vaaliteemojani ovat mm. Guggenheim-hankkeen vastustaminen ja alkoholin haittakäytön vähentäminen, alkoholilakia ja päihdetyötä kehittämällä.

Työskentelen autoalan keskeisellä näköalapaikalla Automediat Oy:ssä, hoitaen perheyrityksemme tuotteiden markkinointia ja myyntiä sekä RVK Uutisten toimitussihteerin tehtäviä. Minut tunnetaan alalla Suomessa ja ulkomailla kielitaitoisena journalistina, jolla on laajat kansainväliset yhteydet. Ammattiosaamisestani on ollut hyötyä luottamustoimien hoitamisessa.

Suoritin filosofian maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa työn ohella. Ammattiosaamistani olen täydentänyt media-alan kursseilla. Olen asunut Helsingissä yli 20 vuotta ja tunnen hyvin paikalliset olosuhteet. Viime kunnallisvaaleissa olin ehdokkaana Perussuomalaisten listalla, jonka myötä sain luottamustehtävän Helsingin Taidemuseon johtokunnassa. Olen toiminut Suomalais-italialaisen kauppakamariyhdistyksen hallituksessa vv. 2013–2015.

Olen aktiivisesti vastustanut Helsingin parhaalle satamatontille kaavailtua Guggenheim-hanketta lehtikirjoituksin sekä haastatteluissa radiossa ja televisiossa. Tämän lisäksi vaikuttaminen ruuhkamaksujen estämiseen ja autoverotuksen järkeistämiseen ovat keskeisiä vaaliteemojani. Hypermarkettien sijaan suosin ja kannatan perinteisiä kivijalkakauppoja. Ne mahdollistavat monipuolista pienyritystoimintaa.

Jaa: 
Valentina

Filosofian maisteri, pienyrittäjä Valentina Ahlavuo (42) on kutsuttu ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin.

Suosituimmat kirjoitukset


Seuraa minua

Minun tagit: #ahlavuo2015, #valluvaaleissa.

Facebookissa

Twitterissä